Om SternerDesign

Ha det gøy med interiør uten å gå på akkord med egne verdier!

SternerDesign lager tekstiler og puter for deg som liker interiør, men også vil tenke miljø og bærekraft. Mitt mønsterdesign er inspirert av naturens organiske former. Blomstrende som en hage, men også klassiske uttrykk i nordisk stil.

De passer bra som pynteputer til grå sofaer, til blå - ja alle farger og fasonger. Du finner spesielle pynteputer til stue, pynteputer til soverom, puter til hytta, til barna, til hunden og katten din om du vil. 

Jeg lager tekstiler i små opplag. Enkelte puter finnes kun i 1-2 eksemplarer. Er du opptatt av å lage et personlig hjem, så finner du kanskje noe her? 

Det er min egen interiørinteresse og bakgrunn som grafiker som fikk meg til å  etablere SternerDesign. Jeg har ikke funnet så mange produsenter hvor design, kvalitet, etisk handel og miljøhensyn utgjorde en helhet. Det følte jeg var et savn. 

Mine håndlagede puter er laget med godt humør og mye kjærlighet, selvfølgelig i et røykfritt- og dyrefritt miljø. Du kan bestille de i mange typer stoffkvaliteter slik som bomull, lin og silke – men også polyester eller annet. Leveringstid er 3 normalt uker. Et lite utvalg finner du ferdig her i nettbutikken, de kan sendes deg raskt i posten.

Mine miljøhensyn:

  • Panteordning på brukte putetrekk! Pant et brukt trekk og få rabatt på kjøp av ny pute. 
  • Kolleksjoner med gjenbruk av stoff.
  • Kortreist produksjon – tekstilene trykkes i England med miljøvennlige vannfarger.
  • Håndsøm i Oslo av putetrekk gir mindre karbonavtrykk enn hele puter og er billigere å sende. Da vinner både du og miljøet!
  • Mine fabrikkproduserte puter sendes deg direkte fra produsent i England. Hvis du ikke bestiller varen, så lages den rett og slett ikke! Slik belastes ikke miljøet med produksjon av en vare som ikke er ønsket. 

 Benedikte Sterner

 

Ha det gøy med interiør!

Hilsen Benedikte